İçeriğe geç

Kyk Da Kahvaltı Kaça Kadar

KYK’da kahvaltı kaça kadar?

Yurtlarımızda kalan kayıtlı öğrencilere günlük gıda yardımı; kahvaltı için 50,00 TL, akşam yemeği için 105,00 TL olmak üzere toplam 155,00 TL’dir.

KYK’ya kaç öğün yemek verilir?

Kyk Yurt’ta kaç öğün yemek veriliyor? Yemekler sabah ve akşam KYK yurtlarında servis ediliyor. Bu iki öğün dışında öğle yemeği yurtlarda değil okul kafeteryalarında servis ediliyor.

KYK’da dışarıdan yemek söylemek yasak mı?

Öğrenciler yurt binası dışında yiyecek ve içecek siparişi veremezler. 15. Yurt binasında kamera, yangın söndürme sistemi, elektrik sistemi, internet sistemi vb. mevcuttur. Bu sistemlere müdahale edilemez, kurcalanamaz ve zarar verilemez. 16.

KYK kantin kaça kadar açık?

KYK yurtlarında akşam yemeği: Hafta içi ve hafta sonu 16:00-22:30 saatleri arasında servis edilmektedir.

KYK yurdundan sabah kaçta çıkılır?

Bakanlığımızı zor durumda bırakacak ifade ve tutumlardan kaçınılacaktır. MADDE 13- (1) Bütün yurtlarda ilk çıkış saati 06.00’dır.

KYK misafir öğrenci ücreti ne kadar?

Bu yıl alınan kararla biz misafir öğrenciler olarak 120₺ ödüyoruz, bunun 80₺’si akşam yemeği, 40₺’si kahvaltı için. Sadece yemeğe ayda 3600₺ harcanıyor ve bu ücret öğrenciler için çok yüksek.

KYK’da çamaşır yıkamak ücretli mi?

Yurt ücretlerine ilişkin güncel değişiklik ve bilgilendirmeler kapsamında, KYK yurtlarında çamaşırhane hizmetinin de ücrete tabi olduğu anlaşılmıştır.

Yurtta ütü yasak mı?

Yangın riski nedeniyle ütünün fişi takılı bırakılmaması gerekmektedir. Ütü odaları dışında ütü yapılmasına izin verilmemektedir. Oda ve ortak alanlardaki prizlere ve elektrik tesisatlarına müdahale edilmemeli, uzatma kabloları ve kablolar takılmamalıdır.

KYK 2 kişilik oda var mı?

KYK yurtları konaklama şartlarına ve oda özelliklerine göre 6 tipe ayrılır: Tip 1 ve 2 yurtlar: Temel konaklama, beslenme ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan yurtlardır. Tip 3 yurtlar: Oda büyüklüğüne bağlı olarak 2-4 kişi kapasiteli orta yükseklikte yurtlardır.

Yurtta kınama cezası sicile işler mi?

Verilen ceza öğrencinin dosyasına işlenir. (4) Yurt müdürü, öğrencinin ailesine (yasal velisine) ve kayıtlı olduğu eğitim kurumuna, yurttan çıkarma ve sürekli çıkarma cezasını yazılı olarak bildirir.

KYK fiyatına yemek dahil mi?

Toplam tutar 120,00 TL olarak belirtilmiştir. KYK yurtlarında kalan öğrenciler, kahvaltı ve akşam yemeği menüsünde parmak izlerini okutarak yemek yardımı alabilirler. Yurt ücreti veya güvenlik ücreti olmayan KYK yurtlarında kalan öğrencilerden günlük 140,00 TL yemek ücreti alınacaktır.

KYK’da balkonda sigara içmek yasak mı?

Sigara içmenin yasak olduğu yerleri biliyor musunuz? 4207 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolüne Dair Kanun, bugün birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de tüm kapalı kamusal alanlarda tütün ürünlerinin tüketilmesini yasaklamaktadır.

KYK sabah kahvaltısı saat kaçta?

KYK yurtlarında kahvaltı ne zaman başlar ve biter? KYK yurtlarında kahvaltı desteği hafta içi 06:30-12:00, hafta sonu 06:30-12:30 saatleri arasında verilmektedir.

KYK’da misafir öğrenci yemek yiyebilir mi?

Kredi kuruluşları ve yurtlardan gelen misafir öğrencilere yemek yardımı yapılamaz!2 Mart 2024

KYK yurtlarında televizyon var mı?

KYK yurtlarında televizyon yoktur. Televizyonlar çoğunlukla yurt kafeteryalarında mevcuttur. KYK yurtlarında internet mevcuttur. İnternete girmek için kimlik numaranızı ve belirlediğiniz şifreyi kullanabilirsiniz.

KYK’da misafir öğrenci yemek yiyebilir mi?

Kredi kuruluşları ve yurtlardan gelen misafir öğrencilere yemek yardımı yapılamaz!2 Mart 2024

KYK yurt ücretlerine yemek dahil mi?

Yurt ücretlerine dahil olan temel hizmetlerden biri de yemek ücretidir. KYK yurtlarında genellikle iki öğün yemek verilir: sabah ve akşam. Bu dönemde devlet öğrencilere gıda yardımı sağlar. Sağlanan gıda yardımı öğrencilerin yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılar.

Beslenme ve barınma yardımı kaç TL?

2023-2024 eğitim öğretim yılında yurtlarda kalan öğrencilere günlük gıda yardımı; kahvaltı için 40,00 TL, akşam yemeği için 80,00 TL olmak üzere ayda 3 kez olmak üzere günlük 120,00 TL.

KYK yurtları ne zaman kapanıyor 2024?

Yurt Başvuru Son Tarihi: Pazartesi, 9 Aralık 2024 (Bu tarihten sonra oda tipi seçimi yapılamayacaktır.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir